Konzultacije

Hair Concept

Svaki klijent nam je važan i zato uvijek odvojimo dovoljno vremena za konzultacije i dogovore. Rado saslušamo sve ideje i želje kako bi na kraju mogli predložiti najbolje rješenje ovisno o tipu i trenutnom stanju kose. Novim klijentima zato predlažemo da prije prvog termina dođu na BESPLATNE KONZULTACIJE. Naši stilisti će Vam rado pomoći i odgovoriti na sva pitanja te predložiti potpuno personaliziran pristup za Vašu kosu. Kada čuju Vaše želje i uživo vide trenutno stanje kose lakše će utvrditi koji su točno postupci najbolji i najpovoljniji da bi se postigao željeni rezultat. Na temelju toga će moći i najpreciznije odrediti cijenu.

 

Samo Vas molimo da barem jedan dan ranije najavite svoj dolazak na broj telefona 01 5800 208  (pon, sri, pet 13:00-20:00, a uto, čet, sub 8:00-14:00).

“Najvažnije je razgovarati s klijentima o njihovom poslu i stilu života, saslušati ih i objasniti im zašto mislimo kako nešto nije ili jest dobra ideja za njih. Obično predložim nekoliko opcija jer, znate, najgore je raditi nešto u što zapravo ni vi sami ne vjerujete. Odlična frizura je ona koja je znanjem, tehnikom, dušom i srcem napravljena na ženi koja je zna nositi. Ona koja je usklađena s njenim stilom života i odijevanja, koja je čini sretnom i zadovoljnom”

 

Vesna Gašparić,
vlasnica i osnivačica Hair Concepta,
za portal Miss7

Naši termini znaju trajati i nekoliko sati jer uvijek treba imati na umu kako ja bojenje ipak složen kemijski proces koji zahtjeva svoje vrijeme. Kemijske procese i ugradnju pigmenta ne treba požurivati. Odvojite dovoljno vremena za posjet frizeru i budite strpljivi – vjerujete da će se na kraju isplati!